Begin je gitaarles vandaag voor maar

  • Geschikt voor beginners t/m gevorderden
  • Online interactief meespelen met liedjes
  • Alle lessen zijn incl. begeleidingsmateriaal
  • Persoonlijke feedback over je voortgang

€ 9,95 per maand
Frans-015
Al enige tijd volg ik de online gitaarlessen. Gitaartabs is voor mij een prima mogelijkheid om verder te komen met gitaarspelen. Met duidelijke uitleg in hapbare brokken. In een paar maanden tijd heb ik heel veel progressie gemaakt, waardoor ik steeds meer en beter ben gaan spelen. Zoek niet langer op internet, maar ga gestructureerd aan de slag met Gitaartabs.nl
Dagelijks per e-mail opzegbaar
Aanmelden Online Gitaarles
Meld je aan voor de interactive online gitaarlessen voor beginner t/m gevorderen.
Stoppen of pauze kan per dag.
Heb je nog vragen of twijfels mail (info@gitaartabs.nl)

safepay   ideal   sepa  

Gitaar akkoorden leren

Gitaar akkoorden leren is iets wat niet zomaar iedereen zelfstandig kan. Gitaar akkoorden zijn lastig te leren lezen, laat staan eigen maken en leren spelen. Zonder een goede begeleiding kom je hier dan ook niet ver mee. Gelukkig biedt Gitaartabs jou een uitgebreide, interactieve, online lesstof, zodat jij geheel op eigen tempo niet alleen akkoorden kunt leren, maar echt gitaar leert spelen. Je krijgt de beschikking over onze unieke Online Media Player, honderden ProTabs (bij een combinatie abonnement) en met handgeschreven schema’s van professionele conservatorium gitaristen. Wil jij online gitaar akkoorden leren spelen op een interactieve manier, lees dan verder!

GRATIS updates

In je abonnement zitten alle gitaarlessen, dus ook alle nieuwe lessen die nog zullen volgen en dat zonder extra kosten.

200+ video's

Al ruim twee honderd gitaarles video's aanwezig van beginner t/m gevorderde niveau.

Leuke en leerzaam

Online gitaarspelen is nog nooit zo leuk geweest met het unieke concept van Gitaartabs.

Gitaar akkoorden leren spelen door echte professionals

Je leert niet met gitaar akkoorden werken op basis van platte schema’s. Gitaartabs zorgt daarom voor interactieve lessen van ervaren professionals en conservatoriumgitaristen, zodat jij geheel in je eigen tempo te werk kunt gaan. Spoel de audio en video door, vertraag deze en analyseer de stukken per noot en tab, zodat jij binnen de kortste keren online gitaar akkoorden leert spelen. In eerste instantie ontwikkel je meer handigheid in het leren lezen van akkoorden, waarna je ze ook echt (na) kunt spelen. Per genre wordt de stof daarbij uitgelegd door een persoon uit het vakgebied. Een Jazzschema wordt je dus ook uitgelegd door een echte Jazzgitarist. Binnen welk genre leer jij je gitaar akkoorden lezen en spelen? Meerdere docenten zijn betiteld als Nederlands beste gitarist in de gerne Blues/ Rock door de lezers van het maandblad "De Gitarist".

Hoe kan ik gitaar akkoorden leren?

Gitaar akkoorden leer je bij Gitaartabs op een interactieve manier. De Online Media Player combineert audio met video en handgeschreven tabs met overzichtelijke akkoordenschema’s. Op deze manier ben jij binnen de kortste keren een pro in het gitaar spelen. Als jij je vandaag aanmeldt voor een combi abonnement profiteer je nog van ruim 30% korting op ons gehele pakket. Het pakket van Gitaartabs bestaat niet alleen uit het leren van gitaar akkoorden. Je kunt namelijk ook gebruik maken van interactieve video’s, opgenomen door echte professionals. Binnen de akkoordenschema’s wordt je daarbij zowel visueel als geluidstechnisch bijgestaan, zodat je de stof extra snel oppikt. Buiten dit zeer ruime assortiment kun jij je ervaringen delen op ons forum of op onze besloten Facebookpagina. Daarnaast geven wij ook persoonlijk feedback als je een een video in stuurt. Leer daarom vandaag nog werken met gitaar akkoorden en meld je direct aan!

Gitaardocenten bekend van

Blues magazine
De gitarist
De wereld draaid door
3 voor 12 vpro
Avro Tros
Omroep Max

Direct gitaar akkoorden leren

Ook jij kunt direct gitaar akkoorden leren. Dit kun je leren via je eigen computer, op geheel eigen tempo. Door je vandaag aan te melden, profiteer je van ruim 30% korting op ons gehele assortiment aan lessen en protabs bij een combinatie abonnement. Wil je meer weten over de precieze invulling van onze lespakketten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Mocht je je keuze al gemaakt hebben en direct gitaar akkoorden willen leren, meld je dan vandaag nog aan!

Gitaarles vallende aanslag voorbeeld

Bekijk onderstaande voorbeeld het en probeer het uit!. Onze unieke online media player (Gitaartabs is de enige met deze techniek) combineert audio, video en muziek notaties. De gitaarles kan je online meespelen, pauzeren, herhalen en transponeren. De online player combineert bladmuziek, tabs en akkoorden die je elk afzonderlijk van elkaar kunt weergeven of verbergen via menu naast de video "Steel Guitar" en dan toggle tab/staff. Tevens kan je de gitaarhals weergeven en verbergen maar ook piano toetsen of een waveform. Vertraag de de gitaarles door de speed lager te zetten. Klik op de "Steel Guitar" links naast de noten voor meer opties als instrument (sound) selectie via "Synth". Probeer het hieronder zelf.

Gitaarles verzorgt door conservatorium gitaristen

  • Geschikt voor beginners t/m gevorderden
  • Online interactief meespelen met liedjes
  • Alle lessen zijn incl. begeleidingsmateriaal

Dagelijks per e-mail opzegbaar
Aanmelden Online Gitaarles
Meld je aan voor de interactive online gitaarlessen voor beginner t/m gevorderen.
Stoppen of pauze kan per dag.
Heb je nog vragen of twijfels mail (info@gitaartabs.nl)

safepay   ideal   sepa